SPIEGELS EN MEMOBORDEN | BRIC.Living

 

Wordt het een ronde zwarte spiegel, een houten spiegel of toch een leuk memobord voor aan de wand? Het blijft lastig kiezen…

 

En daarom hebben wij alvast een selectie voor je gemaakt in spiegelland. Heel veel leuke spiegels van mooie merken voor aan je wand. Van houten spiegel tot zwarte spiegel. Van ronde spiegel tot organisch gevormde spiegel. Met leren bandje, met oog. Ze doen allemaal waar ze voor bedoeld zijn: jou laten stralen. 

Welke spiegel vindt zijn plekje in jouw huis?

SPIEGELS EN MEMOBORDEN | BRIC.Living
Toon 1 - 16 van 16

Spiegel kopen? Maar welke....?

Op zoek naar een leuke spiegel voor aan je muur? Bij BRIC. ben je aan het juist adres. We hebben er niet ontiegelijk veel maar wel een leuke selectie van bijzondere en in het oog springende spiegels. Net even anders en daarom zo leuk voor in je interieur. 

Zwarte spiegel, houten spiegel of spiegel rond? Ze laten je allemaal stralen.

Spiegels komen in allerlei vormen en maten. Maar wil je nu eens echt een blikvanger in huis dan wil je natuurlijk een spiegel die net even een extra catch heeft. Een mooie leren band bijvoorbeeld. Of een spiegel rond met een gouden oogje. Of wat dacht je van meer organische vormen? We hebben hele mooie houten spiegels van bamboe van het topmerk Present Time voor je.

INTERIEUR TIP: Door een aantal spiegels te combineren maak je je interieur helemaal af. Groot met klein of juist allemaal verschillende vormen. Let er dan wel op dat het of allemaal vierkant is of allemaal met ronde vormen en in dezelfde kleur. Dan behoud je de rust. En kom je er niet uit maar wil je toch iets voor aan je muur? Ga dan aan de slag met memoborden.

Leuke memoborden van Present Time

Altijd handig voor de vergeetachtigen onder ons. Een memobord voor aan je muur. Of het nu voor in de keuken of in je werkkamer is. Een memobord komt altijd van pas. Leuke fotos en notities vinden er altijd wel een plekje. Bij BRIC. vindt je leuke memoborden die net even anders dan anders zijn. Combineer ze met andere wandelementen zoals wandplanken of boxen en je maakt je eigen schilderij. 

Kortom: Onze spiegels en memoborden doen allemaal waarvoor ze bestemd zijn, maar aan jou de uiteindelijke keuze wat jij mooi vindt.