POEFS | BRIC.Living

Wordt het een ronde poef, een kinderpoef of een gebreide poef? Je kunt er niet genoeg in huis hebben…

 

De poef is weer helemaal terug. Fijn om er je voeten op te leggen als je languit op de bank ligt. En bijzonder handig als er ineens onverwachts visite komt. Voor kinderen is een poef helemaal ideaal als zitplekje voor de tv bij de bank. Bij BRIC. vind je poefen die eigentijds, basic, sober en stoer zijn, maar toch stijlvol en net even anders.

Welke poef vindt zijn plekje in jouw huis?

POEFS | BRIC.Living
Toon 1 - 24 van 31

Stoere poef kopen? Maar welke....?

Op zoek naar een leuke poef? Bij BRIC. ben je aan het juist adres. Onze poefs zijn stuk voor stuk blikvangers. Leuke woonitems die niet alleen functioneel zijn, maar ook nog eens anders dan anders. Leuke details als leren greepjes of mooie stoffen maken onze poefen stuk voor stuk uniek. Een poef kun je altijd wel gebruiken. 

Gebreide poef, ronde poef, vierkante poef of grote poef. Je kunt er allemaal op zitten.

Afhankelijk van je inrichting en het doel dat je voor ogen hebt kies je de juist poef. Wil je voor een stoere poef, dan kom je al snel uit bij de gebreide poef of de vilten poefs al dan niet met leren greepjes. Wil je iets romantischer, neem dan jute poef of een mooie wollen poef met leuk motief.

Ronde poefs blijven natuurlijk altijd actueel maar wil je juist eens keer wat anders? Kies dan eens voor een vierkante poef. Qua kleur kun je met grijze poefs of bijna zwart poefs altijd wel thuiskomen. 

Hubsch poef en Woood poef

De hippe poefs van Hubsch en van Woood zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Leuke frisse designs voor een leuke prijs. Vilten poefs, gebreide poefs en leuke poefs met een bijzonder detail. Allemaal fraai en net even anders. Maar ook andere merken komen steeds meer met leuke poefen of mooie krukjes in de markt. Genoeg om te kiezen dus.

Kortom: Onze poefen doen allemaal waarvoor ze bestemd zijn, maar aan jou de uiteindelijke keuze wat jij mooi vindt.