TUINACCESSOIRES | BRIC.Living

Stoere tuindecoratie van mooie merken en leuke tuin ideeën voor een leuke prijs!

Eigentijdse en stoere tuindecoratie van bekende merken. Van buitendouches tot windlichten, van buitentafels tot hangmatten, vuurkorfen en loungechairs. Je vindt het bij BRIC. Leuke dingen voor in de tuin en stoere tuindecoratie van mooie merken van Deense en Nederlandse bodem. Neus lekker rond. Bijna alles is op voorraad.

 

En nu genieten maar van je tuin!

Leuke tuinaccessoires en mooie tuinmeubelen 

Zoek niet langer want bij ons ben je aan het juiste adres voor allerlei leuke dingen voor in je tuin. Of je nu een leuke hangmat zoekt of een stoere buitendouche. Wij hebben ze of kunnen ze voor je bestellen. Wil je deze zomer lekker genieten van je tuin dan mag een windlicht natuurlijk niet ontbreken voor de sfeer. Of wat dacht je ervan om enkele solar jars op te hangen in een boom. Altijd een leuk effect. Zet wat leuke tuinstoelen van Woood rond je tuintafel en genieten maar. 

Leuke hangmatten 

De Bloomingville hangmatten zijn onze echte toppers. Leuke hangmatten met bolletjes print, strepen of mooie romantische hangmatten of hangstoelen van geknoopte touwen. Ze liggen stuk voor stuk super lekker. Dat wordt echt uitrusten deze zomer met deze stoere hangmatten.

Ecofurn chair

De ecofurn chair mag eigenlijk niet ontbreken in je tuin. Ok, het is even puzzelen met alle plankjes maar dan heb je ook wel de ultieme loungestoel voor buiten staan. En hij zit heerlijk! 

 

Rest ons nog maar één ding te zeggen: Geniet van het mooie weer!