WINDLICHTEN EN LANTAARNS | BRIC.Living

 

Windlichten voor buiten en binnen, in alle soorten en maten. Ze brengen allemaal één ding: licht. 

 

Of het nu een houten windlicht, een zwart windlicht, een groot windlicht, of windlicht bamboe is. Stoer,  chique of hip. Een windlicht lantaarn geeft mooi, warm licht in huis of in de tuin. BRIC. heeft voor jou de mooiste windlichten en lantaarns het Nederlandse Mrs Bloom en de Deense merken Broste Copenhagen, House Doctor en Bloomingville geselecteerd. En wist je dat een windlicht ook een heel welkom cadeau is om te geven? We hebben al veel mensen blij gemaakt met een windlicht.

Ben jij de volgende misschien?

WINDLICHTEN EN LANTAARNS | BRIC.Living
Toon 1 - 24 van 44

 

Windlichten en lantaarns in alle soorten en maten

Bij BRIC. vind je leuke windlichten van mooie merken. Zo zijn onze grote windlichten van DM Depot en House Doctor windlichten absolute best-sellers. De windlichten en lantaarns uit onze collectie zijn juist gekozen door de sfeervolle lichtval die ze geven. Ze zijn net even anders dan anders en vallen daarom op in je interieur of tuin.

Wordt het een groot windlicht, een houten windlicht of een zwart metalen windlicht?  

Van een mooi houten windlicht, een bamboe windlicht, een windlicht groot of windlicht zwart metaal. Ze zijn stuk voor stuk sfeervolle woonitems in je huis. Een houten windlicht geeft vaak meer warmte qua sfeer  dan een metalen windlicht. Daartegenover staat dat een zwart metalen windlicht juist weer wat een mooi grafisch effect kan geven. Helemaal in een klassiekere omgeving zal een zwart metalen windlicht meer in het oog springen. TIP: zet eens een groot windlicht naast zijn kleinere zusje. Je hebt meteen sfeer in huis.  

House Doctor windlicht

De windlichten van het Deense House Doctor hebben een stoer en eigentijds uiterlijk. De fraaie Breeze lantaarns vallen op de combinatie van naturel hout en kleur. De mooie witte windlichten, grijze en zwarte windlichten in deze collectie mogen niet ontbreken in je huis. 

DM Depot windlichten

De houten windlichten van het Belgische DM Depot zijn stuk voor stuk ware blikvangers. Of het nu het vierkante windlicht Sheen betreft of Musa, een groot windlicht van gevlochten riet. Het zijn ware sfeermakers. 

TIP: Voor het behoud van de mooie uitstraling adviseren we de windlichten voor buiten bij nat weer en in de winter tijdelijk in huis te halen.