Lorena Canals

BEIGE VLOERKLEED KAAROL EARTH met patroon

€370,00
Dit mooie beige vloerkleed Kaarol is een echte aanwinst voor je interieur. Het fraaie marokaanse patroon in dit handgeknoopte kleed geeft je woonkamer een bohemian touch en een warme sfeer. Super zacht en wasbaar in de wasmachine. Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Beige vloerkleed met Marokaans patroon van Lorena Canals geeft sfeer aan je interieur. Lekker zacht met een bohemian touch! 

Dit grote vloerkleed in naturel beige tint geeft sfeer aan je interieur. Het grote vloerkleed is een van de bestsellers uit de collectie van Lorena Canals. Het fraaie handgeknoopte patroon in frisse kleuren zoals nude kleur en olijfgroen in dit kleed geeft diepte en een beetje een bohemian touch aan het kleed. Leuke franjes aan beide uiteinden van het kleed voor de funfactor. Kortom een echte aanwinst voor je interieur. Ook leuk als vloerkleed in de kinderkamer toe te passen.

Dit zachte vloerkleed is makkelijk te combineren met van alles en past in veel interieurstijlen! Opvallend mooi en sfeervol kleed voor in je woonkamer. 

De vloerkleden kleden worden op natuurlijke wijze gekleurd dus geen chemische hulpmiddelen. Voor het verlaten van de fabriek worden ze gewassen en als het nodig kun je dat zelf ook weer doen. Gewoon in de wasmachine. Hoe fijn is dat?! 

Combineer dit prachtige vloerkleed met bijpassende kussens van Mrs Bloom en je hebt een super mooi geheel.

(Voor wasinstructies, lees meer in deze link.)

 

Let op formaat 200 x 300 heeft een langere levertijd can 80 -90 dagen.