Lorena Canals

Lorena Canals | wasbare tapijten van katoen en wol en leuke kinderkameraccessoires.

Al twintig jaar timmert Lorena Canals aan de weg met het ontwikkelen van leuke kinderkamer accessoires en praktische, stijlvolle vloerkleden. Een revolutionaire stap was de uitvinding van de collectie slimme, wasbare tapijten voor de kinderkamer en woonkamer. Gaat er een beker appelsap om? Geen ramp, want het vloerkleed kan gewoon in de wasmachine. De wasbare collectie is vanaf het begin een bestseller gebleken, een uitkomst op de vloer!

Lorena Canals
Toon 1 - 24 van 78

Wasbare vloerkleden voor kinderkamer of woonkamer.

Lorena Canals maakt al vele jaren mooie en leuke kinderkamer accessoires en fraaie vloerkleden met leuke patronen. Een revolutionaire stap was de uitvinding van de collectie slimme, wasbare tapijten. Voor heel veel kinderen wereldwijd geldt al: knoeien mag! Gaat er een beker appelsap om? Geen ramp, want het vloerkleed kan gewoon in de wasmachine. De wasbare collectie is vanaf het begin een bestseller gebleken, een uitkomst op de vloer! De enige beperking tot nu toe was dat het ging om tapijten op basis van katoen.

Nieuwe revolutie: wasbare wollen vloerkleed!

Voor de bij zoveel mensen geliefde wollen vloerkleden en tapijten bleef gelden: oppassen! Maar bij Lorena Canals bleven ze testen, zoeken en proberen en nu is er Woolable: een lijn in wasbare wollen tapijten! Met recht een revolutie, die voor zowel de kinderkamer als de woonkamer volop nieuwe perspectieven biedt. Inmiddels heeft Lorena twee eigen fabrieken in India en kantoren in Barcelona en New York en een unieke, uitgebreide en zeer gewaardeerde collectie. Niet alleen blinken de producten van Lorena Canals uit in stijl en design, maar ook in techniek. De unieke wasbare Woolable-vloerkleden combineren ambachtelijk handwerk met innovatief materiaalgebruik. Het beste van twee werelden op de vloer dus.

Groot vloerkleed, rond vloerkleed of een kinderkamerkleed. Lorena Canals heeft ze!

Elk tapijt of vloekleed uit de vier nieuwe Woolable-collecties is met de hand vervaardigd, dus geen twee producten zijn exact hetzelfde. Aan elk vloerkleed wordt door maar liefst tien ambachtslieden gewerkt! Vanaf de oprichting heeft Lorena Canals extra aandacht besteed aan goede arbeidsomstandigheden, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Het enige wat lastiger is geworden is een keus maken! De wasbare Woolable-lijn wordt meteen stevig neergezet door maar liefst vier nieuwe collecties uit te brengen: Bohemian Classic, Fields, Hopi en Free Your Soul. Allemaal leuke vloerkleed met patronen, grote vloerkleden of ronde vloerkleden. Allemaal van mooie kwaliteit en bij de wollen vloerkleden geldt dat wol echt een natuurproduct is met een niet te imiteren gevoel, kleur en uitstraling. Met de Woolable-collecties verlegt Lorena Canals opnieuw grenzen op de vloer.

 

Wasmachine wasbaar:

Een Lorena Canals rug is voor het leven. Dat is tenzij onderstaande tips mbt onderhoud en wassen worden opgevolgd:

 • De kleden van Lorena Canals zijn gemaakt van natuurlijke vezels. Dit kan op den duur vervaging van de kleuren geven, helemaal na een eerste wasbeurt.
 • Let op het maximale gewicht dat je wasmachine kan dragen. Zie de bijgevoegde tabel.
 • Stofzuigen op een lage tot gemiddelde zuigkracht met een platte zuigmond.
 • Eventuele kreukels adv het opvouwen of wassen vervagen wanneer het kleed wordt uitgelegd op de grond.
 • Geschikt voor vloerverwarming.
 • Wasbaar op 30 graden (katoenen kleden)
 • Zie verder voorschriften bij ieder kleed apart voor eventuele uitzonderingen. 

Voor de kleden geldt:

 

Extra Weetjes mbt de katoenen kleden:

 • De katoenen kleden van Lorena Canals zijn hypoallergeen - Katoen in het algemeen veroorzaakt geen allergische reacties.
 • Ze veroorzaken geen huidirritaties. Geschikt voor astmatische patienten.
 • Het geeft statische elektriciteit.
 • Goede vocht absorptie, warmte geleider en ademend.