Lorena Canals

KINDERKAMER VLOERKLEED BIJENKORF

€149,00
Dit leuke kinderkamer vloerkleed van een bijenraat mag niet ontbreken in de vrolijke kinderkamer. Een leuk vloerkleed dat uitnodigt om lekker op te spelen. Super zacht en, o zo handig, wasbaar in de wasmachine. Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Leuk kinderkamer vloerkleed met honingraat patroon van Lorena Canals geeft een vrolijke sfeer. Bijtje erbij en klaar ben je!

Dit leuke vloerkleed in vrolijk honingraat patroon geeft een vrolijke sfeer aan de kinderkamer. Met zijn warme kleurtjes en vrolijke franjes aan beide uiteinden zorgt het kleed voor de funfactor. Er komt een geknoopt bijenkorfje met bloem en een bijtje bij. Hoe leuk is dat? En door het labyrint patroon van de honingraten heeft je kind urenlang speelplezier. Kortom een echte aanwinst voor de kinderkamer. 

De vloerkleden kleden worden op natuurlijke wijze gekleurd dus geen chemische hulpmiddelen. Voor het verlaten van de fabriek worden ze gewassen en als het nodig kun je dat zelf ook weer doen. Gewoon in de wasmachine. 

Combineer dit prachtige vloerkleed met de andere bijenartikelen uit de collectie van Lorena Canals, wat leuke bloemen erbij en je hebt een super mooi geheel.

(Voor wasinstructies, lees meer in deze link.)