Bloomingville MINI

Bloomingville MINI | Houten speelgoed en kinderkamer accessoires met kleur.

Bloomingville MINI laat zich in een paar woorden omschrijven: speels - gezellig - estetisch - eigentijds - nordic. Met deze woorden in gedachten zijn alle items uit de collectie ontworpen. Leuke kinderkamer accessoires en houten speelgoed voor de allerkleinsten. Laat je meevoeren in het vrolijke en speelse universum van Bloomingville MINI en geef je kleine een mooi cadeau.

 

Bloomingville MINI
Toon 1 - 24 van 93

Bloomingville MINI = Bloomingville maar dan voor de kleintjes.

Het Deense merk Bloomingville brengt naast haar eigen collectie al jaren een Bloomingville Mini collectie uit. Een collectie van speelse en eigentijdse kinderkamer accessoires en speelgoed. Dit alles met oog voor het minimalistische deense design maar vooral kwaliteit.

Babykamer accessoires en kinderkamer meubelen.

De accessoires en klein meubelen uit de Bloominville Mini collectie zijn ware blikvangers in de kinderkamer. Leuke rieten accessoires en rotan meubelen die sfeer brengen en ook nog eens heel practisch zijn.

Rieten opbergmanden en speelgoedmanden met dieren.

De rieten opbergmanden met dieren mogen hierbij niet ontbreken. Grote handige speelgoedmanden, al dan niet met deksel, die opbergen weer leuk maken voor je kleine.

Vrolijke kinderkapstokken en leuke wanddecoratie voor de kinderkamer

De kinderkapstokken en wandkleden zijn ook echte bestsellers. Leuke decoraties van kinderen, lollies en dieren maken deze kapstokken net even anders. De wandkleden geven meteen sfeer in de kinderkamer. Vooral de zon en de leeuw doen het goed.

Bloomingville MINI Houten Speelgoed

Ook heeft Bloomingville Mini een mooie brede collectie kinderspeelgoed. Het houten speelgoed is van hoge kwaliteit en nodigt uit om mee te spelen. Van keukenmixer tot minikeuken. Van houten servies tot gereedschap. Voor ieder kin zit er wel wat tussen. En alles in leuke vrolijke kleurtjes.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Bij Bloomingville Mini staat bij ieder product kwaliteit en duurzaamheid voorop. De producten zijn veelal gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, zeegras en bamboe.

Bloomingville Mini items gezien die je niet in onze webshop ziet? Neem dan even contact met ons op, je kunt het product altijd via ons bestellen.