Extreme lounging

Extreme Lounging | De ultieme indoor zitzak, kinder zitzak en outdoor zitzak!

Extreme lounging is het merk achter de ultieme zitzakken, de B-bags. Voor een hippe en duurzame indoor zitzak, een zitzak voor in de tuin of van een hele grote zitzak tot een kinder zitzak, ben je bij Extreme Lounging aan het juiste adres.  Naast de B-Bag is er inmiddels ook de B-Box poef. Het B-Bed, een lounge bed, eigenlijk een verlengde B-Bag waarop je helemaal onderuit kunt en de B-Hammock, een comfortabele, sterke hangmat. 

Extreme lounging
Toon 1 - 19 van 19

Een zitzak, loungebed, poef en hangmat van Extreme Lounging. Absolute top kwaliteit!

Items uit de collectie van Extreme Lounging komen vaak in heel veel kleuren, uni en pastel, in een leerlook én in een quilted uitvoering, zo’n gewatteerde stof met ruitjespatroon. Een extra vermelding waard zijn de stoffen die Extreme Lounging gebruikt, die zijn uniek en van top kwaliteit. De binnenkant van de stof heeft gelamineerde laag zodat de outdoor B-zitzak, het B-bed, de B-poef en de B-hangmat bestand zijn tegen regen. De stof zelf heeft een coating en behoudt daardoor ook in de zon zijn originele kleur. 

Extreme Lounging items gezien die je niet in onze webshop ziet? Neem dan even contact met ons op, je kunt het product altijd via ons bestellen.