House Doctor

GLAZEN WINDLICHTEN SET VAN 4

€45,00
Glazen windlichten in een set van 4 in verschillende patronen en warme aardse tinten. Als de lichtjes branden ontstaat er een prachtige schakering van licht! Deze mooie windlichten geven een warme sfeer in huis. Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Windlichten in aardetinten en leuke patronen. Met deze set windlichten is het vooral sfeervol genieten!

Leuke speelse set windlichten in een set van 4. Door de verschillende vormen en warme aardetinten geeft deze set een prachtige sfeer op je tafel. Deze set glazen waxinehouders, windlichtjes of votives wil je eigenlijk gewoon hebben. Het grote warm grijsbruine glas met luchtbelletjes past heel mooi bij het kleinere bruine glazen windlicht ook met bobbels. Het mistige bruine windlicht van House Doctor biedt door zijn structuur een mooi contrast aan het heldere glas van de andere twee windlichten. Tenslotte maakt het kleine bronskleurig metalen windlichtje de set af. 

Leuke patronen en materialen dus, die als er eenmaal een theelichtje, in zit een prachtig sfeervol licht geven. Zet ze op een dienblad, combineer ze evt met antiek bronzen woonaccessoires of andere glazen windlichtje en het beeld is weer helemaal anders. Je kunt er alle kanten mee op.