BABYKAMER ACCESSOIRES EN KLEUTERKAMER DECORATIE (0-6jr) | BRIC. Living

Lieve babykamer accessoires en eigenwijze decoratie voor je kleuterkamer.

Op zoek naar leuke, lieve decoratie voor jouw kleintje? Dan ben je hier aan het juiste adres. Van leuke opbergmanden, tot houten speelgoed. Van leuke kinderkussens tot zachte speelkleden. Alles met een knipoog en van mooie kwaliteit. Leuke en lieve kinderkamer decoratie om je baby, peuter of kleuterkamer helemaal op en top in te richten. 

TIP: Van sommige items hebben we bundels voor je gemaakt. Dus hoe meer je bestelt uit de serie, hoe meer korting. Altijd interessant nietwaar ;-)

BABYKAMER ACCESSOIRES EN KLEUTERKAMER DECORATIE (0-6jr) | BRIC. Living
Toon 25 - 48 van 145

Opbergmanden, speelkleden en houten speelgoed van Bloomingville MINI.

Het Scandinavische merk Bloomingville heeft ook een Mini collectie voor de allerkleinsten. Deze collectie kenmerkt zich door een grote creativiteit in de kinderkamer accessoires. Of het nu opbergmanden, houten speelgoed, kinderboekenkasten of kindervloerkleden zijn. Het zijn allemaal vrolijk gekleurde items met een knipoog. Van paddestoel tot raket. Van wolkje tot dino. Stuk voor stuk leuke kinderkamer accessoires en decoratie voor je kleine uk. 

Kussens kinderkamer met leuke applicaties.

Niets is fijner dan lekker op je bed te kruipen met een paar kussens in je rug. Dan moeten ze natuurlijk niet alleen lekker zacht zijn, maar ook heel leuk zijn om naar te kijken. En jawel, laten wij die nu net gevonden hebben. Leuke kinderkamer kussens met applicaties van dieren en bloemen in leuke kleurtjes. Voor de kleinere uk maar ook de stoerdere kleuter. Van fietsen, tot hertjes tot hondjes en schaapjes. Genoeg kussens kinderkamer om te kiezen. Dus welke gaat het worden?