Frederik Roijé

HANGLAMP WIT SKYLIGHT TOWER TWO WIT

€119,00
De hanglamp Skylight Tower Two van Studio Frederik Roijé is werkelijk een plaatje voor het oog. Creëer icm andere formaten hanglampen uit dezelfde serie je eigen skyline boven je eettafel of vergadertafel of dressoir. Uniek! Meer informatie
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Met de witte hanglamp Skylight Tower TWO van Studio Frederik Roije, creëer je je eigen skyline boven je eettafel of vergadertafel. 

De stijlvolle Skylight Tower hanglamp is een ontwerp van Frederik Roije. Een unieke moderne hanglamp in 3 maten, de Tower One, de Tower Two en de Tower Three. Deze zijn er alledrie in donkergrijs, wit en goud. Je kunt lampen van eenzelfde formaat naast elkaar hangen maar de verschillende formaten afwisselen is heel speels en door de hoogteverschillen creëer je een skyline, heel tof! Maar enkel is de Skylight Towe Two hanglamp ook heel tof.

Alle varianten hebben een diameter van 7,3 centimeter en zijn 50 centimeter hoog.

Fitting/Lamp: E27 - G45, max. 40Watt (wordt niet meegeleverd)

Gebruik je voor een 'skyline' 5 Skylight hanglampen dan krijg ook 5 losse ronde plafondkapjes, maar je kunt ook één luxe plafondpendel bestellen. Neem daarvoor even contact met ons op.

Een Skylight in een andere kleur gezien die je niet in onze webshop ziet? Neem dan even contact met ons op, je kunt het product altijd via ons bestellen.