Lorena Canals

ROND VLOERKLEED BABYKAMER BUBBLY NATUREL HONING

€97,00
Dit ronde kindervloerkleed Bubbly van Lorena Canals geeft je babykamer meteen een gezellige sfeer. Een heerlijk zacht rond vloerkleed met aan de rand leuke pompoenen. Super zacht en heel fijn om je kleine uk even op laten spelen! Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Leuk rond vloerkleed Bubbly met speelse pompoenen. Heerlijk zacht vloerkleed voor de babykamer.

Dit ronde vloerkleed Bubbly van Lorena Canals is het ideale speelkleed voor allerkleinsten. Gemaakt van gerecycled katoen en op natuurlijke wijze gekleurd is dit babykamer vloerkleed ideaal voor jouw kleintje. De leuke pompoenen geven een speels effect aan het kleed. (Let op: zodra de kleine wat groter wordt, worden deze pompoenen natuurlijk wel heel aantrekkelijk om lekker aan te trekken ;-)).

Het ronde vloerkleed is handgeknoopt en komt in verscheidene kleuren. Maar dit naturel met honingkleurige kleed is wel heel fijn voor als je op safe wil spelen en niet weet wat het gaat worden. Kortom een heerlijk zacht kinderkleed dat niet alleen decoratief is maar ook nog heel fijn is om op te spelen. En door zijn formaat (diameter 120 cm) is hij helemaal ideaal. 

Voor het verlaten van de fabriek worden ze gewassen en als het nodig kun je dat zelf ook weer doen. Gewoon in de wasmachine op 30 graden, daar kunnen ze prima tegen. Lees meer hierover in deze link. 

Dit product voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen voor kinderen.