Lorena Canals

SPEELKLEED KINDERKAMER NATURE

€239,00
Dit leuke grote speelkleed van een wereld in de natuur geeft sfeer aan je kinderkamer. Samen met het paardje wat erbij geleverd wordt, garandeert dit vloerkleed urenlang speelplezier. Wasbaar in de wasmachine dus kindproof ;-) Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Leuk groot speelkleed Nature van Lorena Canals met klein paardje erbij. Heerlijk zacht en vooral sfeervol vloerkleed voor de kinderkamer.

Dit leuke speelkleed met een natuurlijke wereld valt echt op onder de vloerkleden. Het kindervloerkleed is een miniatuur wereld van natuur met een riviertje in blauw, paden in naturel tinten en grappige bosschages in langere polen. Dit handgeknoopte kinderkamer vloerkleed geeft een leuke frisse sfeer aan de kinderkamer en spreekt echt tot de verbeelding. Dit vloerkleed is gemaakt van 97% natuurljk katoen en gekleurd met niet giftige kleurstoffen (na meerdere keren wassen zouden deze kleuren iets kunnen vervagen).

En het leuke aan dit speelkleed is, is dat het wordt geleverd met een klein paardje. Lorena Canals heeft zo veel leuke ideeën voor de kinderkamer.

Dit katoenen kindervloerkleed is gemaakt van 97% natuurlijk katoen. Voor het verlaten van de fabriek worden ze gewassen en als het nodig kun je dat zelf ook weer doen. Gewoon in de wasmachine op 30 graden, daar kunnen ze prima tegen. (Voor wasinstructies, lees meer in deze link.)