Lorena Canals

VLOERKLEED KINDERKAMER VIJVER

€295,00
Dit leuke grote kindervloerkleed van een vijverwereld geeft sfeer aan je kinderkamer. Samen met Fred the frog en de slakken poef maken ze de onderwater wereld compleet. Wasbaar in de wasmachine dus kindproof ;-) Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Leuk groot kindervloerkleed Vijver van Lorena Canals met klein kikkertje erbij. Heerlijk zacht en vooral sfeervol vloerkleed voor de kinderkamer.

Dit leuke vloerkleed met de wereld van een vijver valt echt op onder de vloerkleden. Het naturel kleurige vloerkleed met de vormen van waterlelies, riet, libellen en slakken in warme zachte kleurtjes geeft een leuke frisse sfeer aan de kinderkamer. Sommige planten eindigen met franjes of handgeknoopte vlechten die uit de randen komen. Een gevlochten slak is in een hoek bevestigd. De basis is gemaakt van RugCycled garens. En het leuke is dat het wordt geleverd met een kleine kikker. Nu Fred the Frog nog en de slakkenpoef erbij en klaar ben je! Lorena Canals heeft zo veel leuke ideeën voor de kinderkamer.

Dit katoenen kindervloerkleed is gemaakt van recycled katoen en is wasbaar in de wasmachine. Lees meer hierover in deze link.