LedR

WOODLIGHT LAMP BOOMSTAM LAMP ESSEN SCHORS

€180,00
Táda! De Wood Light lamp. Deze handgemaakte boomstam lamp blazen we een tweede leven in om het weggooien van het hout tegen te gaan. Heel handig ook te gebruiken als bijzettafel, krukje & sfeerverlichting. Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Boomstam lamp Wood Light van LedR: Een stoere lamp: fun en functioneel en vooral origineel!

De Wood Light lamp is een handgemaakte lamp van stukken boomstam die ze niet weggooien maar een 2e leven inblazen. Origineel dus! Een leuke boomstam vorm van essen met schors met mooie dimbare sfeerverlichting. Zet deze stoere lamp op tafel, naast je bank of bed. Hij kan tevens gebruikt worden als kruk of bijzettafeltje.

Verkrijgbaar in twee varianten, naturel kersenhout zonder schors of essenhout met schors. Doordat iedere boomstam weer anders is kunnen kleur & vorm dus iets van de foto afwijken. Dit komt omdat deze eye-catchers handgemaakt zijn. Echt one of a kind dus!  Een ding is zeker: je kunt je ogen er niet vanaf houden.

Verkrijgbaar in 2 maten:

Maat M: Hoogte ca 30 cm en een diameter van ca 20 cm

Maat L: Hoogte ca 45 cm en een diameter van ca 25 cm

Omdat hout een levend materiaal is, is het mogelijk dat de Wood Light kan uitzetten of krimpen. Dit is afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid van de omgeving. Wij hebben het hout langdurig laten drogen, om dit zoveel mogelijk te voorkomen.

Lengte snoer: 1,5 mtr