Lorena Canals

GROOT VLOERKLEED STEPPE OF WHITE WOL

€299,00
Groot vloerkleed Steppe in een Sheep white, off white past bij heel veel interieurs. Het leuke strepen patroon in dit wollen vloerkleed geeft net dat beetje extras. Super zacht en wasbaar in de wasmachine. Een echte aanwinst! Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Groot vloerkleed Steppe in off white wol van Lorena Canals geeft sfeer aan je interieur. Heerlijk zacht wollen vloerkleed! 

Dit grote vloerkleed in een warme schapen witte tint geeft sfeer aan je interieur. Het wollen vloerkleed is een van de bestsellers uit de collectie van Lorena Canals. Het strepen patroon in dit kleed geeft diepte en daardoor valt het net een beetje op zonder opvallend te zijn. Dit zachte vloerkleed is makkelijk te combineren met van alles en past in veel interieurstijlen! Opvallend mooi en sfeervol kleed voor in je woonkamer. 

Ook als tapijtloper te verkrijgen om lekker naast je bed of in de hal te leggen. 

De vloerkleden worden op natuurlijke wijze gekleurd dus geen chemische hulpmiddelen. Voor het verlaten van de fabriek worden ze gewassen en als het nodig kun je dat zelf ook weer doen. Gewoon in de wasmachine. Hoe fijn is dat?! 

Combineer dit prachtige vloerkleed met bijpassende kussens of een leuke poef en je hebt een super mooi geheel. Komt met een ondertapijt. 

(Voor wasinstructies, lees meer in deze link.)