Bloomingville

LEUKE KUSSENS by BRIC. no 1

€155,00
Leuke kussens in warme beige bruin tinten met blauw. Een sfeervolle sierkussen set in zachte stoffen en leuke snit. Wij konden ze niet laten liggen, jij? Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Leuke kussens voor op je bank! Deze sierkussen set in leuke patronen en snit mag gezien worden! 

Leuke kussens in warme beige bruintinten, blauw en off white. Deze sierkussen set van Bloomingville, Goround en Woood mag gezien worden. Het meest in het oog springende kussen is het Bloomingville kussen met vloeiend patroon en leuke franjes in beige bruin, blauw en off white. Dit kussen is echt een blikvanger op je bank. Het grijsblauwe kussen van Woood combineert hier heel mooi mee qua kleur. Ook de kleur van het beige bruine kussen van Bloomingville komt weer terug in het kussen met patroon. Tenslotte geeft het off white Goround kussen met leuke kwastjes op de hoeken de frisse touch aan de set.

Deze sierkussen set past mooi op naturel banken of lichte of aardetinten banken. Je kunt er nog meer kussens in dezelfde tinten bij leggen of zelfs mosterdgeel miststaat hier niet bij. Maak het geheel af met wat leuke vazen erbij. Mooi!

Adviesprijs voor set van 4: €  159,35