Lorena Canals

WOLLEN VLOERKLEED LAKOTA DAY NATUREL

€375,00
Wollen vloerkleed Lakota Day in een naturel tint met etnisch patroon geeft een warme sfeer aan je interieur. Het leuke patroon zorgt voor een bohemian touch in je woonkamer. Super zacht en wasbaar in de wasmachine. Een echte aanwinst! Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Wollen vloerkleed met etnisch patroon in naturel tinten van Lorena Canals geeft sfeer aan je interieur. Lekker zacht met een bohemian touch! 

Dit grote wollen vloerkleed in naturel tinten geeft sfeer aan je interieur. Het naturel vloerkleed heeft een leuk patroon dat een Ibiza achtig sfeertje aan je woonkamer geeft. Door de verschillende hoogtes van de pool en de verschillende warme tinten komt dit vloerkleed echt tot leven.

Dit zachte vloerkleed is makkelijk te combineren met van alles en past in veel interieurstijlen! Opvallend mooi en sfeervol kleed voor in je woonkamer. 

De vloerkleden kleden worden op natuurlijke wijze gekleurd dus geen chemische hulpmiddelen. Voor het verlaten van de fabriek worden ze gewassen en als het nodig kun je dat zelf ook weer doen. Gewoon in de wasmachine. Hoe fijn is dat?! 

Combineer dit prachtige vloerkleed met bijpassende kussens en je hebt een super mooi geheel.

(Voor wasinstructies, lees meer in deze link.)