BACK TO SCHOOL, BACK TO BUSINESS

Het einde van de zomervakantie is in zicht, back to reality. Na zoveel weken vakantie weer langzaam terug naar het normale (school)leven valt heus niet mee. Schoolspullen checken, boeken kaften, introductieactiviteiten, rooster ophalen, agenda op orde, je voorbereiden op die nieuwe training van je werk, er is nog genoeg te doen om het nieuwe jaar weer fris te beginnen.

 

Je werkplek of studentenkamer inrichten met leuke woonaccessoires en stoere bureaus

Misschien werk je thuis, ga je een studentenkamer inrichten, of moet er in huis voor je schoolgaande kind(eren) een huiswerkhoekje worden ingericht. Werken of studeren gaat een stuk lekkerder op een fijne werkplek. Een plek die bevorderlijk is voor creativiteit en productiviteit.

Houten bureau 'Writing' uit de collectie van Be Pure Home, minimalistisch met een eenvoudig bovenblad voorzien van een grote royale lade met twee handgrepen en een speels onderstel waar je lekker je voeten op kunt zetten als je aan het bureau zit te werken, stijlvol houten bureau met twee lades van Hubsch Interior, Deens design op z'n best!

 

Thuiswerken aan een houten bureau van Be pure home een Woood bureau of een stoer bureau van Hubsch

Eindelijk het goede besluit genomen om toch een dag thuis te gaan werken? Kopje koffie, je laptop openklappen en je werkdag kan starten! Thuiswerken wordt nog comfortabeler als je fijne meubels hebt. 

Als je in je huis een aparte ruimte hebt om lekker in te werken, is dat super. Maar aangezien je tegenwoordig natuurlijk zo goed als paperless werkt heb je eigenlijk niet zo heel veel ruimte nodig, alleen is een hoek van de keukentafel of een triest hoekje in je slaapkamer met uitzicht op die stapel strijk het ook niet helemaal. Aan een opgeruimde werkplek werk je geconcentreerder en een plek met ruimte voor kunst, quotes, of persoonlijk herinneringen, kan een inspiratiebron zijn.

 

 Natural houten bureau van Hubsch Interior, wit houten bureau 'Grooving' van BePureHome en zwart metalen bureau 'Teun' van Woood. Alle drie met handige opbergvakken e/o een lade. 

 

Wandrekken, wandplanken en andere stoere houten of metalen wanddecoratie voor jouw werkplek: opgeruimd staat netjes!

Op wandplanken en in wandboxen kun je niet alleen veel spullen opbergen maar maak je ook een inspirerende eye catcher van je wand. Wat dacht je van de houten wanddecoratie van Bloomingville, combineer deze met een fotolijstplank van Hubsch en je creëert een waar schilderij aan je muur. Liever iets stoerders aan de wand? Kies dan voor een metalen wandrek of een ronde metalen wandplank van Woood. Ronde vormen of rechthoeken, ze zijn uit dezelfde collectie metalen wanddecoratie en dus goed met elkaar te combineren. 

 

Memoborden van House doctor of Present time mogen zeker niet ontbreken. Fun en functioneel ineen!

Ook zo leuk en functioneel, memoborden. Pin er je notities of die leuke foto of inspirerende quote op, handig! Verf er een leuk vlak in matching of contrasterende kleur achter en je hebt een blikvanger in huis!

Zwart metalen memobord Hert en Olifant (er is ook een vogel en een panter) van Present Time, zwart metalen wandrek 'Mesh' van House Doctor, rond stalen memobord 'Perky' met magneetjes, ook van Present Time; stuk voor stuk een leuke woonaccessoire voor het pinnen van je notities, foto's of kaarten. 

 

Een huiswerk of knutsel plekje voor kinderen heb je met deze leuke items zo ingericht

Je kinderen zijn vast enthousiast om weer naar school te gaan, om hun vrienden weer te zien en nieuwe te maken. Er worden weer volop speelafspraken gemaakt en er wordt geknutseld, maar er moet natuurlijk ook huiswerk gemaakt worden. 

 

 

Woood bureau ‘Sammie’ is een mooi houten bureau met een handig laatje voor knutsel- en schoolspulletjes. De gleuf in het bovenblad kun je gebruiken voor bijvoorbeeld een boe. Gebruik je de gleuf niet, dan kan die dicht gemaakt worden met een bijbehorend afdek-lat, in de stijl van het bovenblad natuurlijk. Zo is er nog meer ruimte om lekker te knutselen. Sammie is er in de kleuren grafiet en grijs.

 

Leuke andere woonaccessoires voor de kinderkamer, zoals het hobbelpaard 'Meia' van Woood en de Seletti muis lamp, zorgen voor de nodige ontspanning en sfeer. En de gemaakte knutsels krijgen natuurlijk een ereplek op zo'n leuk memobord van kurk:

 

 

 

Al klaar voor je studentenleven? Met een mooie budgetproof studentenkamer maak je een lekkere start!

Heb je een eigen kamer in de stad waar je gaat studeren, top! Een plek waar je even helemaal tot rust kunt komen na je colleges (en altijd een slaapplek na het stappen :-) en waar je rustig kunt blokken voor je tentamens als je even geen zin hebt in de centrale bieb. Vaak zijn studentenkamers alleen niet heel groot en is het best lastig ‘m zo voordelig en budgetproof mogelijk in te richten en er een fijne woon- en studeerplek van te maken. Van thuis, de kringloop, marktplaats en familie heb je een bed, wat keukenspullen en een vloerkleed geregeld, en dat kledingrek van Ikea was ook geen aanslag op je portemonnee. Maar hoe creëer je in die kleine ruimte, en met een beperkt studenten budget, een fijne eigen plek om in te wonen en te studeren?

Woontip: Kies voor lichte kleuren en gebruik slimme meubels en spiegels

Als je lichte kleuren gebruikt voor de basis van je kamer, dan oogt die ruimer en rustig. Kies voor meubels met meerdere functies. Een eettafel, of een plank op schragen, waar je en aan kunt eten, kunt studeren en je make-up aan kunt doen. Met wat extra kussentjes maak je van je bed in een handomdraai een zitplek voor visite en een ladeblok op wieltjes trek je er gemakkelijk even bij als bijzettafeltje.

Gebruik spiegels om je kamer lichter en optisch groter te maken; door spiegels krijg je meer daglicht en diepte in je kamer en ontstaat er een ruimtelijker gevoel. Planken boven je bed en tafel bieden extra opbergruimte waar je studieboeken op kwijt kunt en manden of leuke opbergdozen, waarin je veel spulletjes en kleding kunt opbergen. Maar je kamer wordt pas echt van jou als je het een persoonlijk tintje geeft, een fijne plek waar jij je thuis voelt, dus maak het af met wat spulletjes van thuis, leuke accessoires, fotolijstjes, een vaasje of een mooi plantje.

Natuurlijk is goede verlichting ook belangrijk als je studeert, investeren in een goede bureaulamp is slim, verder kun je heel eenvoudig met oude kerstboomlampjes en theelichtjes sfeer in je kamer creëren.

 

Studentenkamer

 

Ga hier ook maar even goed voor zitten: nieuw in de collectie, de super leuke en ergonomische zitbal VLUV

Last but not least, een goede zithouding is echt belangrijk, als die niet goed is kan dat vervelende klachten als nek- en rugpijn opleveren. Investeer daarom in een ergonomische stoel of een zitbal die voldoende ondersteuning geeft. 

 

 

De zitbal van VLUV is een gezonde én stijlvolle zitbal. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je er rechtop en comfortabel op kunt zitten, terwijl jij je e-mails wegwerkt of studeert. De VLUV is er in diverse kleuren en uitvoeringen in stof en leer.

 

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter