De TOP 10 opbergmanden

Ruim je kamer op! Jahaaa. Herkenbaar? Nou. Vanaf nu wordt opruimen een makkie voor ieder kind. En ook nog eens heel leuk! Hoe? Dat lees je hier in 'De top 10 opbergmanden'.

 

Leuke opbergmanden en speelgoedmanden voor de kleine mensjes.

Je stapt de drempel over van de kamer en je breekt je benen bijna over het speelgoed. Herkenbaar? Dat is vanaf nu verleden tijd. Aan het einde van de dag wordt al het speelgoed zonder gezeur opgeruimd met deze leuke manden. Ze staan niet alleen heel decoratief in iedere kinderkamer maar ze maken het opruimen ook nog eens veel leuker om te doen. Opgeruimd staat netjes dus.... en leuk! 

1

Opbergmand leeuw Harrison

Onze favouriet: opbergmand Leeuw Harrison van het Deense merk Bloomingville MINI. Deze lieve leeuw met mooie manen staat super in iedere kinderkamer. Leuk te combineren in een kinderkamer thema 'wilde dieren' of het 'circus'. Hij heeft een mooi groot formaat voor lego, autootjes of andere losse spullen. Ideale speelgoedmand dus. 

 

 

2

Speelgoedmand Fred the Frog

Het merk Lorena Canals heeft ook bijzondere speelgoedmanden in haar collectie. Gemaakt van katoen hebben deze manden altijd een leuke twist. Zo ook deze: Fred the Frog. Een leuke mand voor kleine spulletjes. Fred sleep je overal mee naartoe wat opruimen nog makkelijker maakt. Maar vooral heel leuk! 

 

 

3

Mand met deksel pinguïn Pingo

Ook van Bloomingville MINI, is deze leuke mand met deksel: Pingo. In de vorm van een pinguïn. Hij lijkt wel wat op zijn alter-ego Pingu, niet? Is hij gewoonweg niet heel cute? 

 

4

Nog zo'n leuke opbergmand met deksel: paard Bobbi

Ook zo'n leuke mand met deksel is de mand: paard Bobbi. Ok, hij is misschien wat prijzig. Maar zo uniek hebben wij hem nog niet gezien.

 

 

5

Lieve beer Emam met grappige oortjes en roze wangetjes. 

Deze mand mag ook zeker niet ontbreken in het rijtje. Lieve beer Emam uit de Bloomingville MINI collectie. Ook zo'n enige mand die geen enkel kind wil missen in zijn kamertje.Met zijn formaat van 50 x 40 cm ideaal voor de grotere spulletjes.

 

 

6

Knibbel, knabbel, knuisje, wie ruimt er op met mijn huisje?

Ook van Lorena Canals is dit leuke huisje als opbergmand. Poppen erin en je neemt hem overal mee naar toe. Alles bij de hand. Lekker gespeeld met het huis en hupsakee, poppen er weer in en opgeruimd staat netjes. 

 

7

Grote manden Milus voor de kinderkamer 

En heeft je kleine uk nu echt veel speelgoed. Neem dan deze twee manden Hond en Kat Milus in huis. Grote manden dus ideaal voor veel, heel veel speelgoed. Mocht je alleen een hondenliefhebber of kattenliefhebber zijn, dan kun je de manden ook los van elkaar bestellen. Geen probleem! 

 

8

Mand op plantenpot? Het kan allebei met deze mand Veggies. 

En dan zijn we alweer aanbeland bij nummer 8. Weer een bijzonder fraaie mand van Lorena. Deze witte mand heeft als accessoire een paar groentes aan zijn rand hangen. Hoe leuk is dat? Dus voor de echte veggies een Must Have. Hij kan zowel voor speelgoed gebruikt worden, maar staat ook heel leuk met een grote plant erin. 

 

9

Nog zo'n leuke speelgoedmand als Pinguin.

Ook deze Bloomingville mand is in de vorm van een pinguïn. Zijn kop is de deksel en er kan veel in. Functioneel en fun dus. Deze speelgoedmand brengt een vrolijke noot in huis en is bovendien ook nog eens heel leuk om cadeau te geven. 

 

10

Vrolijke zeegras mand met dito clown: Lol.

Grote mand Clown Vilbert van Bloomingville maakt opruimen weer leuk. Deze sfeervolle naturel opbergmand van zeegras met een vrolijke clown erop past ideaal in een thema circus. Zal opruimen nu niet een stuk makkelijker worden? In ieder geval leuker ;-)

 

En dat waren ze weer. We hebben er natuurlijk nog veel meer gespot. Maar deze vonden we de allerleukste. 

We hopen je te hebben geïnspireerd en wensen je... jouw (klein)kinderen veel opruimplezier!  :-)

Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter