Lekker druk met de kruk!

Er zijn van die dingen waar je er nooit te veel van in huis kunt hebben. Warme plaids, vazen, mooie kussens. Wat ons betreft horen krukjes en poefen ook tot deze lijst. Maar wat maakt ze nou zo populair?


Krukjes
Krukjes zijn gewoon lekker handig en zijn ‘fun’ Ze zijn klein en makkelijk te verplaatsen. Met een zacht kussen of plaid erop, heb je het perfecte voetenbankje. Zet er een paar in verschillende materialen of kleuren rond je eettafel en je hebt een gezellig geheel. Of wat dacht je als bijzettafeltje. Ze zijn in ieder geval makkelijk te combineren met ander meubelstukken.


De Poef
Een poef is wat ons betreft ook een onmisbaar item in je interieur. Gezellig, decoratief en functioneel. Zet er een dienblad op en je verandert je poef in een handig bijzettafeltje. Leg er na een lange werkdag je voeten op of trek hem erbij als je bezoek krijgt. Een poef is gewoon een gezellig woonitem en voor elk interieur. Mooie effen poefen in grove stoffen passen heel goed in eigentijdse interieurs. Grof gebreide poefen van wol doen het goed in de koude wintermaanden. En een effen vilten poef staat heel mooi in een eigentijds interieur.

Kortom
Van strak modern naar landelijk, vintage of gekleurd. Geverfd of juist onbewerkt hout met of zonder een metalen onderstel. Gebreid of van vilt. Je kunt het zo gek niet bedenken. In combinatie met de verschillende functies, is er voor iedereen wel een krukje of poef te vinden die past in je interieur. En woon je nou niet zo heel groot? Dan zijn ze de perfect woonaccessoire om jouw interieur mee aan te vullen.

 

TIP: In de kinderkamer kan je met een leuke poef of kruk een prettige sfeer creëren!

Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter