Wordt het Retro? Nordic? Of Nature?

Drie fijne interieurstijlen voor het najaar op een rij!

De september woonmaand is bijna voorbij. Het najaar staat voor de deur. En als afsluiting brengen we jou nu op de hoogte van de stijltrends op interieurgebied voor het komend seizoen! Laat je verrassen en inspireren, misschien zelfs motiveren om een ruimte in jouw huis een make-over te geven.

 

‘Back to nature’ – stijl
 

Stond de afgelopen jaren duurzaamheid al centraal. Voor het komend seizoen wordt dit concept extra aangezet door kleuren en materialen uit de natuur terug te laten komen in je woonaccessoires. Groentinten, verschillende kleuren blauw en mosterdgeel. Maar ook robuust materiaal als hout is helemaal hip. Combineer het met wat pasteltinten om het rustig te houden of kies zoek juist de spanning door te experimenteren met deze kleuren. Andere materialen die een mooie toevoeging zijn in deze stijl zijn wol, rotan, riet en leer.

Onder de kleurstijl Nature vindt je onze nieuwe combinaties kussens die mooi onder deze stijl vallen.

'Nordic' stijl
 

Strakke lijnen, praktische vormgeving en een ingetogen stijl, dat is typerend voor deze interieurstijl. Het is al jaren een ontzettend populaire stijl en valt bij veel mensen in de smaak.

Pasteltinten of neutrale kleuren passen hier goed bij. Wit, grijs, lichtblauw, de zachte tinten zijn overal te vinden. Kies een paar strakke items en laat alle overige woonaccessoires of afleidingen weg om producten in deze stijl als eyecatcher in huis te laten staan! Keep it simple, wordt ook weleens gezegd ;)
'Retro' stijl (last but not least..)

Moderne en oude woonaccessoires combineren, dat zou je moeten proberen. Ook het combineren van verschillende patronen en texturen maken je interieur pas écht interessant. Kies een traditioneel Perzisch tapijt, wat roestkleuren zoals oranje en bruin en kussens van zachte stoffen en wol. Of durf te experimenteren met de kleuren uit de jaren 70, aubergine en paars met mosterdgeel. Fijne contrasten, vind je ook niet?

Especially blue!


Kortom: je kunt alle kanten op de komende maanden! De kleur die we in ieder geval meenemen uit de eerdere interieurtrends is de kleur blauw. Donker, lichtblauw….het zal waarschijnlijk te maken hebben met de zoektocht naar rust in deze hectische tijden.Voor nu wensen we jullie veel woonplezier en kom je er zelf niet helemaal uit, kun je ons altijd mailen voor advies!

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter