Zacht en stoer roze

We horen de mannen al zuchten en steunen… Roze in huis? Hoe zorg jij ervoor dat het niet te meisjesachtig wordt?

Op het trendkleurpalet van 2016 staat de romantische meisjeskleur roze met stip bovenaan. In een huis waar zelfs een roze bord of beker al doorgeschoven wordt naar het enige vrouwelijke gezelschap aan tafel, moet je wel voorzichtig te werk gaan. Hoe kun je roze toepassen zonder dat het té lief wordt.. en dus te veel wordt voor de man in huis?

Stijlexpert Melanie Wiggers
: “Roze kan inderdaad wel heel lief uitpakken, maar als je het met de juiste kleuren en materialen combineert, kan het een mooi warm resultaat geven. Ook voor mannen! Kies wel de juiste kleur roze. Vermijd te veel babyroze, maar kies meer de ‘nude’ kleuren of oudroze. In combinatie met de wat stoerdere donkerpaars of grijsblauw tinten creëer je diepte. Kijk maar eens naar de combinaties van kussens en vazen die ik al heb gemaakt.”
Alleen maar roze?

Roze kan ook prima met andere kleuren. Een fris retro-effect krijg je door lichtblauw op te frissen met een mooie zachtroze woonaccessoire. Liever een warmer effect? Koper en goud combineren bij uitstek bij roze. Wat gedurfder is als je kiest voor groen en roze.

Tip: durf een wand in nude-roze te schilderen. Mooie grote groene plant ervoor: groots effect!

Nieuw: BRIC. op maat. Stuur je foto op!
Leuk hoor al die prachtige accessoires en stylingtips, maar hoe weet ik nu eigenlijk wat en welke kleur in mijn interieur past? Geen probleem, wij helpen je graag! Mail ons ons een duidelijke foto van jouw interieur en het hoekje, de plek of de bank waar jij iets wilt veranderen. Wij doen de rest. We sturen je een foto terug met accessoires waarvan wij denken dat het in je huis past. De keus is aan jou!


Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter