Vloerkleden | BRIC.Living

Een vloerkleed is de finishing touch voor je interieur. 

 

Een vloerkleed trekt de zithoek samen tot een geheel. Het geeft je warme voeten in je slaapkamer of staat leuk als loper in de hal. Een vloerkleed brengt vooral veel sfeer en warmte in je interieur. Bij BRIC. vind je  vloerkleden van bekende merken als House Doctor en Bloomingville. Door de verschillende kleurstijlen (grijs, blauw, wit...) en maten (rond, vierkant, rechthoekig...) hebben wij voor iedere huiskamer wel een passend vloerkleed. Kwalitatief hoogwaardige vloerkleden voor een betaalbare prijs.

Het enige wat jij nog hoeft te doen is kiezen...!

Vloerkleden | BRIC.Living
Toon 25 - 48 van 101

Een rond vloerkleed, een wollen vloerkleed, een vloerkleed wit of juist zwart. Ze brengen allemaal sfeer en warme voeten!

Een wollen vloerkleed of katoenen kleed met vintage verwassen look. Een uni vloerkleed of een vloerkleed met prints. Een kleed is eigenlijk onmisbaar in je woonkamer. Het verbindt je zithoek en geeft een warme sfeer aan je interieur. Zorg wel dat het kleed altijd iets groter is dan je bank, of combineer twee kleinere kleden tot 1 door ze deels over elkaar heen te leggen. Of leg eens een leuk rond vloerkleed onder je fauteuil en kijk wat een speels effect dit geeft. Genoeg keuzes! 

House Doctor vloerkleed

De vloerkleden van House Doctor zijn onze bestsellers in het assortiment. Een House Doctor vloerkleed is vaak van geweven katoen en bevat een mooie patronen. Het bijzondere aan deze vloerkleden is dat ze stuk voor stuk een stoer vloerkleed zijn en met de hand zijn vervaardigd. Bekijk ze nu in onze webshop.

Bloomingville vloerkleed

Bloomingville heeft veel ronde vloerkleden in het assortiment, maar uiteraard ook rechte exemplaren. Een Bloomingville vloerkleed is altijd van mooie kwaliteit. Een mooi wollen vloerkleed of een rond sisal vloerkleed. Ze zijn allemaal met de meeste zorg samengesteld en dat zie je!

Mrs Bloom wollen vloerkleed

Een Mrs Bloom vloerkleed is van mooie kwaliteit en voor leuke prijzen. Naast een rond vloerkleed heeft dit merk ook een mooi wollen vloerkleed in haar collectie. Strak geweven met mooie patronen in fraaie kleurstellingen. 

Veel plezier met je nieuwe vloerkleed!