5 musthaves voor de nazomer

5 musthaves voor de nazomer

De nazomer staat voor de deur: er komen nog een paar mooie zomerse dagen aan, maar de dagen zullen korter worden. Nog even nagenieten op het terras? Met deze vijf musthaves, die wij speciaal voor jou op een rijtje hebben gezet, moet dat zeker lukken!



Musthave 1: frisse drankjes met de watertap


Onverwachts bezoek of een feestje gepland? Vul de tap met wat je ook maar in huis hebt en creëer een gezellige sfeer. Het is niet alleen ontzettend makkelijk – je hebt meteen een grote hoeveelheid en is makkelijk bij te vullen –, maar het staat ook gezellig op tafel.



Tip: er zijn veel leuke recepten op internet te vinden. Heb je weleens een combinatie van water, verse munt, citroen en wat ijsklontjes geprobeerd?


Musthave 2: even afkoelen onder je buitendouche

Met maar een paar kleine handelingen staat deze douche zo in je tuin. Pas maar op dat niet alle kinderen uit de straat straks aan de deur staan om deze te proberen!

 













Musthave 3: na een drukke dag, ontspannen in de hangmat



Wie zit hier nu niet op te wachten? Met de verschillende zomerse ontwerpen van Bloomingville kies jij de hangmat die het beste in jouw tuin past.




Musthave 4: sfeervolle avondjes met deze lampjes



Hier hoeven we eigenlijk geen woorden meer aan toe te voegen. Hang dit snoer met 24 led lampjes aan je muur, bevestig ze aan wat palen, wat je ook maar wilt. Het snoer is 14 meter, dus makkelijk aan te sluiten. 


Tip: hang er een aantal lantaarns tussen voor nog meer gezelligheid.



Musthave 5: tot slot nog een eyecatcher op tafel



Waar je het ook maar gezellig wilt maken: met deze Scandinavische windlichten lukt dat wel. Zowel sfeervol voor binnen als buiten (maar wel even binnenhalen na iedere avond).


Tip: de windlichten zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs of wit en worden in een set verkocht. Ideaal om te combineren!

Handig om te weten: we hebben de producten op voorraad! Vandaag vóór 17.00 uur besteld is morgen in huis!

Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter