Ben jij klaar voor wat kleur inspiratie?

Ben jij klaar voor wat kleur inspiratie?

 

Deze week zoomen we in op de kleuren voor het najaar. Want, willen we niet allemaal weer een nieuwe sfeer in huis? 
 

“We are entering a season full of emotions, compassion and sensuality” – Bloomingville

 

We gaan een seizoen tegemoet vol met emoties en sensualiteit. Wat Bloomingville daarmee bedoelt? Loop met ons mee langs de nieuwe kleurentrends en laat je inspireren!

Laat je verrassen door de mooie combinatie van paarse tinten en mosterdgeel, stoere blauwtinten en subtiele aardse kleuren.

 


Natuurtinten

In je drukke levensstijl is het belangrijk om ook een moment tot rust te komen. Laat je huis een plek zijn waar dat kan. Haal bijv. de natuur in huis met een paar moderne vazen en keramiek in bruintinten, mosterdgeel en wit. Je zult verbaasd zijn hoeveel warmte deze kleuren in jouw huis brengen.

 

Een samenvoeging van wit, bruin en beige gaat ook nooit uit de mode. Met materialen als hout of goud creëer je helemaal je eigen stijl. Maar kijk ook eens naar honing- of caramel tinten.

 


Mosterdgeel

Deze kleur is de laatste jaren steeds meer te zien: op de catwalk maar ook in het interieur. Mosterdgeel kun je ontzettend goed combineren. Met Oud roze, onaangeroerd paars en de natuurtinten zoals hierboven omschreven. Of wat dacht je van donkerblauw?

 


Wat doen de verschillende stijlen? 

-      Door mosterdgeel te combineren met paarstinten, krijg je de ultieme retro look. Een “match made in heaven”! Moet je wennen aan deze kleuren? Begin klein! Start met bijvoorbeeld wat vazen en flessen op een bijzettafeltje. Je merkt vanzelf welke combinaties werken voor jou.
 

 -      Een andere mogelijke combinatie is mosterdgeel met donkerblauw. Door de kalme en betrouwbare kleur blauw springt de mosterdgele kleur er goed uit. Blauw is onmisbaar dit najaar, geel is een echte trendkleur. Laat je verrassen!

 Blauw en groen

Dit zijn echt de wat stevigere, stoerdere kleuren. Misschien een onwennige combi, maar blauwe en groene tinten vallen briljant op bij een zwarte, witte of een houten achtergrond. 


Ga op zoek naar mooie oceaanblauwe kleuren en vintage groene tinten. Mogelijkheden genoeg...


En ook hier komt weer de combinatie met goud bij kijken. Doe eens gek en plaats er een paar groene vazen bij. Dit kan het geheel helemaal afmaken!


 


Pasteltinten

Noordische tinten, ook wel te omschrijven als pasteltinten, blijven ook ontzettend populair. Het zorgt altijd voor een warme, betoverende touch aan je bestaande interieur.

Het is rustgevend voor je ogen en kan een iets vrouwelijke sfeer geven. Voor de stoerdere vrouwen onder ons: let op de soort materialen. Een suède kussen in een mosterdgele kleur kan hét verschil maken.

 
Kortom kleuren hebben invloed op je humeur. Kies de tinten waar jij een goed gevoel bij hebt, waar jij vrolijk van wordt en welke jou energie geven. Welke kleuren haal jij in huis dit najaar?
 

 “It almost feels like you are letting nature in” – Bloomingville

 

Voor meer inspiratie: kijk eens bij de kleurstijlen van BRIC! Op onze website helpen we je in slechts een paar stappen aan een compleet andere look voor jouw huis.

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter