Heb jij ook al Lentekriebels?

De lente komt er weer aan! Wat ons betreft veel beter dan dat koude weer. Een goede reden dus om weer frisse kleuren en nieuwe woonaccessoires in huis te nemen. Maar trek de lijn eens door van binnen naar buiten met onze tuinartikelen!


Tip 1: Haal de natuur in huis

Haal voor het echte lentegevoel verschillende voorjaarsbloemen in diverse kleuren in huis en zet ze in verschillende kleine vaasjes op een dienblad bij elkaar. Zo krijg je een nieuwe frisse eyecatcher in huis en krijgt je interieur een natuurlijke en gezellige uitstraling. Tip 2: Verwissel je woonaccessoires zoals kussens.

Je doet het al met je kleding: van winter- naar zomerkleding. Waarom dan niet met de kussens op je bank? Wissel je wollen donkere kussens in voor kussens met lichte tinten of mooie prints en zie het verschil. Door dit te doen krijgt je interieur een boost en begin je de lente goed!Tip 3: Gebruik dezelfde tinten in huis en tuin


Kleedt je zithoek binnen en je loungehoek buiten aan met verschillende plaids en kussens in frisse kleuren die overeenkomen met de bloemen in je tuin. Zo versterk je het binnen-buitengevoel en springen de kleuren uit je tuin er nog mooier uit. (Hier een kussenset die mooi samengaat met blauwe bloemen in je tuin)
 

Tip 4: Creëer het vakantiegevoel in je eigen tuin.

Heerlijk uitrusten in een fijne stoel met een lekker drankje erbij… het liefst natuurlijk in een land waar het lekker warm is. Maar hoe fijn is het, dat dit ook zou kunnen in je eigen tuin? Dus, hang een leuke hangmat op en zet er als finishing touch een paar sfeervolle windlichten bij voor een extra warm effect. Zo wordt je tuin een geheel en maak je hem helemaal lente én zomerproof.

En om je hierbij een beetje te helpen, hebben wij een nieuwe collectie woonitems speciaal voor de tuin aan onze collectie toegevoegd. Tuinaccessoires van bekende Nederlandse en Deense merken die net even anders zijn dan anders.
Kortom, geniet ervan de komende maanden!

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter