Koning Winter

Ok, we geven het toe. Wij hadden niet meer verwacht dat Koning Winter nog langs zou komen. Stiekem lonkte de lente immers al. Maar nu het dan toch echt diepvrieskoud is, kunnen we ons eindelijk écht warmen aan de houtkachel. Lekkere plaid om je heen, kaarsjes aan en cocoonen maar!


En nu Koning Winter er eenmaal is, mag hij nog wel even blijven, toch? Zouden we weer eens kunnen schaatsen op natuurijs? Om daarna heel snel naar binnen te gaan, waar het warm en gezellig is? Opwarmen met een kop warme chocomel en een zacht wollen kleed om je heen. Boekje erbij, heerlijk!

Harig

Wil je nog lekker lang van de warmte genieten, haal dan alle kussens naar je woonkamer. Kies voor warme materialen zoals fluweel, bont en andere ‘harige’ materialen. Een warm kleuren of materialenpalet zorgt voor een zachte uitstraling van je interieur. Haal dus de natuur in huis! Het past helemaal bij de trend van dit jaar. Want naast roze is ook 'nature' veel te zien in de interieurs. En combineer je oudroze en de nature kleuren, dan heb je de perfecte match!

Maak het bont!

Niet alleen kussens of plaids lenen zich goed voor de Nature trend. Denk ook eens aan andere woonaccessoires, zegt stijlexpert Melanie: “Misschien ligt het niet meteen voor de hand maar kies eens een keer voor een lamp met als voet een boomstam. Of een lampenkap in een leer- of natuurprint. Of maak een mooi wandpaneel met verschillende materialen uit deze trend voor boven je bank. Dit kan een hele warme bijzondere uitstraling geven aan je interieur. En durf je echt helemaal iets anders dan anders te doen? Dan is een lampenkap van bont voor een keer ook heel leuk!”


BRIC. op maat. Stuur je foto op!

Leuk hoor al die prachtige accessoires en stylingtips, maar hoe weet ik nu eigenlijk wat en welke kleur in mijn interieur past? Geen probleem, wij helpen je graag! Mail ons ons een duidelijke foto van jouw interieur en het hoekje, de plek of de bank waar jij iets wilt veranderen. Wij doen de rest. We sturen je een foto terug met accessoires waarvan wij denken dat het in je huis past. De keus is aan jou!

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter