Lekker ploffen op de poef!

De poef is weer helemaal terug. Zoek je een leuke ronde poef, gebreide poef of kinderpoef. Je vind ze hier!

Oorspronkelijk kwam de poef zelf uit het Midden oosten. De naam komt uit het Frans,(pouf) maar we zien toch vooral veel Nederlandse en Deense modellen in de interieurwinkels. 

Heerlijke kinderpoefs voor de kids om te zitten

De poefen zijn eigenlijk niet meer weg te denken uit ons interieur. Fijn voor jezelf of voor de kinderen om op te zitten bij de tv of om als voetensteun te gebruiken als je s’avonds even lekker aan het bankhangen bent. Kortom lekker ploffen op een kinderpoef.

Maar dan wel een fraaie poef. Stoer maar toch speels, met een goede stevige zit. Niet dat zachte spul waar je half in weg zakt. Tenslotte is het geen zitzak. En natuurlijk in de juiste hoogte (ca 40/50 cmhoogte)
 

Hubsch Poefen van Deens design

Wij van BRIC. zijn dan ook voor jou op zoek gegaan naar dit soort poefen. En bij het Deense merk Hübsch vonden we ze. Mooie kwaliteitspoefen die vooral mooi blijven. Stoer maar toch zacht en voor betaalbare prijzen. Gebreide poefen, vilten poefen, grijze poefen en zwarte poefen. Allemaal stuk voor stuk uniek. 

             

Gebreide poef, ronde poef, vierkante poef, grijze poef of vilten poef? 

Wordt het een vierkante of ronde poef. In een mooie warme grijstint of in de trendkleur van dit najaar, blauw. Gebreide poef of geweven in een dichte kwaliteit katoen of wol met een goede vulling, waardoor de poefen hun stevige hebben gekregen. Echte toppers om op te ploffen. De prijs is het zeker waard!

Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter