Mix en match erop los!

Vazen en flessen: sfeervol en practisch tegelijk. Wij mixen en matchen er op los!

Meubels zijn de basis van je interieur, maar met woonaccessoires breng je kleur aan in je interieur. Helemaal met vazen en flessen als woonaccessoires: sfeervol en natuurlijk ook praktisch.

Al met een paar kleine vaasjes of flessen maak je een groot verschil in je interieur. Mix en match verschillende soorten vazen van verschillende merken, zet ze op een dienblad of doe er bloemen in en je hebt een ware blikvanger in je interieur. Of zet wat vaasjes op een wandplank, een bijzettafeltje of op de eettafel. Voor bijna iedere ruimte zijn vazen en flessen geschikte woonaccessoires. Wat wij vooral willen laten zien is: durf te combineren!

 

Tip 1) Combineer formaten

Vazen en flessen komen in allerlei formaten. Combineer verschillende groottes voor extra diepgang in je interieur. Wanneer je alle vazen dezelfde hoogte houdt, wordt het geheel minder speels en zit er weinig tot geen diepte in.


Tip 2) Combineer verschillende materialen

Durf ook met verschillende materialen te werken. Je zult zien dat tegengestelde en verschillende materialen gecombineerd erg mooi bij elkaar staan. Gebruik bijvoorbeeld keramiek, bamboe of glas. Zoek bijpassende hoogtes voor een stijlvol, speels effect.


Tip 3) Wissel met de seizoenen


Wat wij erg leuk vinden is dat je de kleuren van je interieur kan aanpassen aan het seizoen. Is het winter en koud? Gebruik dan koele kleuren zoals ijsblauw en laat deze koele kleuren terug komen in je woonaccessoires. Ga je richting de zomer? Combineer dan warmere kleuren. Perzik roze, is bijvoorbeeld fraai voor deze tijd van het jaar.

 


Tip 4) Out of the box


Maar denk ook eens out of the box. Zo zijn er bijvoorbeeld veel grote, stijlvolle vazen die mooi staan op de grond."Creëer de perfecte en unieke set vazen en flessen, die is afgestemd op de rest van je interieur. En wij helpen je alvast met onze combinaties."

Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter