Movember = mannenmaand

Echte mannen zitten niet te wachten tierelantijnen en opsmuk in hun interieur. Wonen voor mannen is: stoer wonen, onverwoestbaar, praktisch en … met leuke gadgets. Vijf tips voor een stoer mannen interieur.

Stoer wonen voor mannen, woontips voor stoere mannen

Een stoer mannen interieur betekent niet alleen voor de man cave. Want ook vrijgezelle mannen én mannen die net uit een relatie komen, willen wonen in een huis waar ze zich thuis voelen. Voor alle mannen die ook wel eens iets leuks willen aanschaffen voor in huis, geven we vijf tips voor een stoer mannen interieur.

 

Tip 1: Denk groots in stoere meubels

Waar moet je op letten als je je huis gaat stylen en inrichten? Begin bij grote meubels zoals een grote loungebank in je woonkamer. Een grote comfortabele bank is onmisbaar. Doordat je kiest voor één groot meubel, creëer je een centraal punt. Combineer dit met wat kleinere stoere woonaccessoires en je krijgt balans in je huis. Allemaal grote items of juist teveel kleine meubels brengen voor veel onrust. En dat wil je toch niet?

Tip 2: Licht zorgt voor lucht

Vergeet ook de verlichting niet hé! Zet naast die stoere grote bank een industriële lamp en je hebt een echt blikvanger. Want een mooi interieur staat of valt met goede verlichting. Licht zorgt voor lucht en ruimte in je huis. Neem maar eens een kijkje in onze webwinkel. We hebben super stoere basisverlichting, functionele én sfeerverlichting. Mooie lampen van merken als House Doctor, It's about Romi en Bloomingville die echt in het oog springen. Stoere lampen die net even anders zijn dan anders en daarom ware eyecatchers zijn in jouw interieur.

Tip 3: Ga voor dat pronkstuk

Heel gaaf is om te gaan voor dat ene pronkstuk in je woonkamer, bijvoorbeeld een grote doorleefde leren bank. Een oude chesterfield van de kringloop of juist die strakke designbank die je altijd al had willen hebben. Combineer je stoere pronkstuk met een oude pers, of een donker vloerkleed. En denk ook aan een paar sierkussens erbij en die warme plaid. Voor als de dames langskomen ;.) Kies vooral voor niet teveel opsmuk, strakke lijnen en eenvoud.

 

Tip 4: Combineer hout, metaal, leer, staal in je stoere woonaccessoires

Onverwoestbaar en praktisch, daar houd je toch van? Naast stoere industriële woonaccessoires maak jij je mannelijke interieur af door materialen zoals staal, hout en steen te gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grote leren poef, stalen stoeltjes, een gave houten bijzettafel of een onafgewerkte stenen muur in huis. Lekker stoer en vooral handig. Echt mannen materiaal is staal. Zo gaaf! Mooie tussendeuren met stalen kozijnen. Of een stalen onderstel onder je eetkamertafel of lampen van geborsteld staal. Staal zorgt voor een ruig effect.

Tip 5: Gekke gadgets

We hebben het al gezegd: woonaccessoires zijn niet alleen voor de vrouwelijke woonkamers. Met gekke gadgets en stoere hebbedingen, zorg jij voor een uniek mannen interieur. Een toffe betonnen klok, een grote lamp, een kleed dat voor de helft onder de bank ligt of een gave messenhouder, de stoere woonaccessoires maken je interieur af.


En tenslotte….. vuur!

Mannen en vuur, need we say more? Iedere man houdt van een vuurtje stoken. In een gave vuurkorf of in een stoer eigentijds olievat dat is omgedoopt tot een bbq, tafel en vuurkorf ineen. Ook stoer: een tuinfakkel die in zijn geheel opbrandt. En dat hout dat moet ook mooi en stoer opgeborgen worden, toch? Wat dacht je van een fraaie stoere houtopslag voor binnen of buiten. De Woodtower van Raumgestalt past in ieder interieur. Mooi door eenvoud.

 

 

 

Kijk maar snel op :https://www.bricliving.nl/wonen-voor-mannen/

Kado voor mannen

Op zoek naar een cadeau voor hem, straks als vaderdag cadeau of gewoon een stoer cadeau voor je vriend? Met deze leuke cadeaus voor mannen, heb je gegarandeerd succes



Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter