September woonmaand

Wat je moet weten over... dé woontrends voor komend seizoen!


De woonmaand staat voor de deur: over exact een maand vindt de vt wonen&design beurs in Amsterdam plaats. De komende weken zullen we verschillende trends en ontwikkelingen uitlichten. Bij ons ben je aan het juiste adres om inspiratie op te doen!

Hier alvast een voorproefje met onze bevindingen:
De kleur van touw, ongeverfde wol of een schaap

Natuurlijke kleuren zijn helemaal hip. Wit en bruintinten is de combinatie die je in 2016-2017 veel terug zult zien. Hoewel zwart nog wel in is, wordt bruin ook wel het nieuwe zwart genoemd.

Verder vinden oker, oranjerood en groen hun weg naar het interieur. Wat eerder misschien vloekte bij elkaar, is nu een ware trend.

Maar de zachte tinten blijven ook van de partij: geel, roze, (lavendel)paars en zacht zeegroen, ook wel celadon genaamd.  Of combineer verschillende tinten blauw met elkaar.

 Onverwachte combinaties van materialen

Tegenwoordig is het zelf bewerken van producten niet meer weg te denken. Oude items krijgen een nieuw leven door een likje verf, een bijzondere stof of toevoeging van andere materialen. Zo zie je papier in veel toepassingen terugkomen. Erg leuk!

 

Op een beurs  kwam onze interieurstyliste Melanie onlangs deze bijzondere tasjes tegen. Leuk voor jouw keuken en jouw tuinkruiden? Wij vinden het in ieder geval erg vrolijk staan en binnenkort in onze shop verkrijgbaar!

 


Je thuis wordt je werkruimte en andersom


Tegenwoordig is het mogelijk om overal te werken. Je hebt niet perse een kantoor nodig om je werk te kunnen doen. Werkruimtes worden flexibeler, met verschillende zit- of zelfs sta mogelijkheden bijvoorbeeld. Flexibel en multifunctioneel, dat is hoe de functie van kantoren, fabrieken, winkels en woningen te omschrijven is.

 

Wat kun je van ons verwachten de komende weken?

We zullen inzoomen op verschillende trends en ontwikkelingen die speciaal in de woonmaand september aan bod komen. Waar worden wij nieuwsgierig naar, wat is jouw mening over een bepaald concept en wat zullen wij uiteindelijk aan ons assortiment toevoegen? Je leest het allemaal via onze website, of blijf up-to-date via onze Facebookpagina! 

Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter