Wordt het weer een behangetje of…?

Wordt het weer een behangetje of…?


Je kunt het tegenwoordig zo gek niet meer bedenken. Voor ieder interieur is er wel iets qua wanddecoratie te vinden. Of dit nou fotolijsten zijn voor aan de muur of mooie wandboxen, wandplanken of tijdschriftenrekken. Het kan allemaal.

Mix en match ze met elkaar. Zo krijg je meer sfeer én geef je meteen een persoonlijk tintje aan je interieur. 


In onze shop vindt je veel soorten wanddecoratie. Het merendeel komt van het Deense merk Bloomingville, die ervoor gezorgd heeft dat opruimen en stylen weer een leuk klusje wordt.

Wandplanken, opbergboxen, tijdschriftenrekken of memoborden. Combineer ze met elkaar en hang ze in speelse composities boven je bank of in je kantoor. Of zet de wandboxen bovenop elkaar tegen een mooie achterwand. Zo creëer je een speels en stijlvol effect. Functioneel en fun tegelijk dus! En wil je na een tijdje weer wat anders, dan verschuif je de boel en creëer weer een nieuwe muurdecoratie.  

 


 

TIPS:

Combineer verschillende materialen groottes van wandboxen. Dan krijg je een speels effect dat ook nog eens fris en kleurig oogt.
 
Maak de wanddecoratie nog mooier door er persoonlijke accessoires aan toe te voegen, bijvoorbeeld foto’s of tekeningen van je kinderen. Of combineer met andere items zoals planten. Zo krijg je nog meer sfeer.

Ook leuk om de kinderkamers mee op te fleuren. En meteen een mooie oplossing voor alle knuffels, boekjes en tekeningen.

En woon je nou niet zo groot? Geen zorgen! Wanddecoratie past ook goed in kleinere ruimtes. Hang het creatief op, dan wordt het meteen een mooie blikvanger in je huis!

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter