Op zoek naar leuke kussens? Zeg nou zelf, bijna alle kussens zijn toch leuk?

Zoveel mensen, zoveel kussens lijkt het soms wel. Zoveel te kiezen. Gebreide kussens, linnen kussens, wollen kussens, met of zonder patroon. Allemaal stuk voor stuk leuke kussens, maar wat nu als je er niet uitkomt. Als je thuis komt en denkt en nu? Herkenbaar? Lees dan verder in deze blog hoe we je kunnen helpen met wat simpelen uitgangspunten.

Je koopt leuke kussens maar hoe nu verder? Soms is het erg moeilijk om te kiezen, want zeg nou zelf, bijna alle kussens zijn toch leuk?

Gelukkig is er veel mogelijk en is het juist gezellig om veel kussens op je bank te leggen in verschillende soorten kleuren, vormen en maten.


Kussens zijn een eenvoudig middel om je huis gezelliger te maken en je interieur eens een andere look te geven. Ze zorgen voor een persoonlijk accent en brengen je huis nog meer tot leven. Daarnaast maken ze je interieur tot een geheel omdat ze de verbindende factor met de andere woonitems kunnen zijn qua kleur of materiaal. Onmisbaar dus in ieder interieur. Maar soms is het een hele klus om de juiste kussens bij elkaar te zoeken.

Kussen Splash UNCmrs bloom kussen





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebreide kussens, linnen kussens, wollen kussens, ronde kussens of langwerpige kussens?

Wij zijn van mening dat een goed interieur begint bij een rustige basis. Of dit nu eigentijds, landelijk of juist heel modern is. Vanuit deze basis breng je kleuraccenten aan met woonaccessoires, bijv. kussens. Kies voor stoere materialen, mooie kleurtinten of juist kussens met mooie prints. Mix en match is het moto!

 

Durf daarom verschillende maten en vormen te combineren. Het enige waar je op moet letten is dat de kussens elkaar aanvullen qua kleur of materiaal en dat er hier een daar een eyecatcher tussen zit. Wij hebben al veel combinaties voor je gemaakt. Maar mix en match er vooral lekker zelf op.




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INTERIEURTIP: 

En wissel eens met de seizoenen. Leg in de lente en zomer bijvoorbeeld frisse petrol blauwe kussens en frisse groene kussens bij elkaar. En verwissel deze voor de warmere roze kussens en aubergine tinten in de herfst en winter.

kussen mrs bloom plaid 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter