Bont en blauw!

Donkerblauw, blauwgrijs, petrol, aqua, babyblauw, ijsblauw, turqoise en zo kunnen we nog wel even doorgaan… De trendkleur van 2016 zie je in vele nuances terugkomen in woonaccessoires en meubels. Drie tips voor meer blauw in jouw interieur.


Tip 1: Blauw op de muur


Blauw staat vaak gelijk aan rust, ruimte en kalmte. Blauw is de kleur van de zee, een heldere lucht. Als je een ruimte groter wilt laten lijken, is blauw op de muur een mooie oplossing. Blauw is een zogenaamde wijkende kleur, daardoor lijkt een kamer groter dan dat hij in werkelijkheid is. En zeg nu zelf, die veilige grijze muur kan wel een oppepper gebruiken, toch?

blauwe muur broste kussen butterfly
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tip 2: Blauwtint bij jouw woonstijl

Voor ieder wat wils. Blauw is voor iedereen. Ben je meer van babyblauw, of liever stoer blauwgrijs? Koningsblauw, eventueel in combinatie met trendkleur goud, kan natuurlijk ook, dat is weer meer chique en sprekend.

Pastel babyblauw kan weer heel mooi zijn in jouw slaapkamer. Wat dacht je van dat mooie petrol blue en old blue? Echt supermooi, fris en zacht in combinatie met een helderwit dekbed en een lichte vloer. Sowieso matcht blauw goed met natuurlijke materialen als hout, linnen en natuursteen. Heerlijk toch al die frisse tinten. Laat de lente maar komen!


Tip 3: Basic grijs blauw kussen

Schaf een basic grijsblauw kussen aan, daarmee kun je alle kanten op. Bijvoorbeeld het gebreide kussen Tours van Mrs Bloom. Deze gebruiken we zelf ook als basic item van veel combinaties. Een heel fijn kussen waar je veel kanten mee op kunt: met oud roze, grijs, fuweel of bont! (En tevens los te bestellen). Of kies voor een mooie combinatie van kussens zoals Blue Grey by Bric. no2. Altijd handig om in huis te hebben. Of je nu wilt combineren met roze, petrol of groen. One colour fits all!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BRIC. op maat. Stuur je foto op!

Leuk hoor al die prachtige accessoires en stylingtips, maar hoe weet ik nu eigenlijk wat en welke kleur in mijn interieur past? Geen probleem, wij helpen je graag! Mail ons ons een duidelijke foto van jouw interieur en het hoekje, de plek of de bank waar jij iets wilt veranderen. Wij doen de rest. We sturen je een foto terug met accessoires waarvan wij denken dat het in je huis past. De keus is aan jou!

 
Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter