Leuke kussens kopen? Maar welk merk?

Tips en trucs hebben we je al gegeven. Maar is het niet leuk om meer te weten over wie er achter de merken van onze woonkussens zitten, en waarom wij deze merken zo leuk vinden. Enjoy!

Mrs Bloom kussens: linnen kussens, gebreide kussens en wollen kussens van mooie kwaliteit

Veel van onze collectie sierkussens komt van het Nederlandse merk Mrs Bloom. In 2012 opgezet door José Blom met een klein team. Nu staat ze regelmatig in de bekende woonbladen en neemt deel aan internationale beurzen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Of het nu de sierkussens zijn of de vazen, de collectie van Mrs Bloom heeft een stoer, sfeervol en basic uiterlijk. De Mrs Bloom kussens zijn stuk voor stuk eyecatchers door de mooie stoere en basic materialen en leuke details. Geborsteld katoenen kussens, stonewashed linnen kussens, fluwelen kussens, stoere kussens met of zonder knoopjes, ruffles of stiksels. Met hun mooie warme kleuren geven ze in combinatie met kussens van andere merken een fraai resultaat op je bank. En daarom is Mrs Bloom één van onze favorieten merken. 

 

 

House Doctor kussens: stoere kussens met een twist

Het Deense merk House Doctor is niet alleen een stoer, maar ook een stijlvol merk is. House doctor combineert kwaliteit en sfeer in de decoratieve woonaccessoires en geeft een typisch Scandinavische sfeer waar iedereen van kan genieten. House Doctor kussens komen ieder seizoen goed tot hun recht, omdat ze bij veel andere kussens matchen. Dit merk heeft zoveel veelzijdigheid, dat er voor iedereen wel een kussen of ander woonaccessoire te vinden is.

 

 

 

 

 

 

Bloomingville kussens: leuke kussens met gevoel voor detail

Bloomingville is een ander Deens merk in onze collectie. Wat we zo mooi vinden aan de Bloomingville kussens, is dat ze een sober uiterlijk hebben maar toch met details waardoor ze in het oog springen. Echte Deense simplicity. De Bloomingville kussens zijn mooie, leuke kussens en net even anders dan anders. Door deze bijzondere producten te matchen met onze andere sierkussens hopen we zo ook anderen te inspireren.

 

 

GoRound kussens: leuke kussens van Nederlandse bodem

Tenslotte is ons laatste favoriete merk Go Round. De GoRound kussens zijn stoere kussens van stoere materialen met leuke prints, combinaties van materialen of kleuren. Echte must have in onze combinaties kussens om net die ene blikvanger van kussens voor je bank te maken. 

 

Kortom:  BRIC. mixt en matcht erop los en combineert verschillende merken, kleuren en stijlen tot de perfecte combinatie is gevonden voor jou!

 

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter