TUIN INSPIRATIE VOOR JOUW TUIN!

De zon laat zich weer vaker zien, de temperatuur stijgt, onze winterkleren hebben plaatst gemaakt voor luchtige kledingstukken: de zomer is in aantocht! Lekker buiten leven, wat hebben we daar naar uitgekeken! We hebben geveegd, gesnoeid, gezaaid en geplant en zijn er bijna klaar voor. Nu alleen nog dat heerlijke ultieme buitenleven gevoel naar de tuin, het terras of balkon halen. Met leuke tuinaccessoires brengen we ons buitengebeuren helemaal tot leven.

Leuke tuinaccessoires en tuin ideeen om in vakantiestemming te komen

Je halve interieur naar buiten sjouwen is misschien wat veel van het goede, daarnaast zijn natuurlijk niet al je woonaccessoires of meubels geschikt voor buiten. De leukste tuinartikelen, tuinmeubels en leuke tuinaccessoires voor een gezellige, comfortabele en sfeervolle buitenruimte, hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. Leuke tuin ideeen en tuininspiratie om deze zomer volop te genieten van je tuin, je blijft de hele zomer in vakantiestemming!

1) Lekker loungen en chillen op een mooi loungebed buiten of op een stoere zitzak stoel

Lekker chillen doen wij bij voorkeur graag vaak en zo comfortabel mogelijk! Bijvoorbeeld op een outdoor zitzak B-bag of loungebed of in de B-hammock van Extreme Lounging. Een ding is zeker: je hebt nog nooit zo lekker buiten gezeten of gelegen! 

De zitzak, het loungebed waarop je helemaal onderuit kunt en de hangmat van Extreme Lounging zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. En door de unieke water resistente stof met UV 7/8 helemaal geschikt voor buiten. De kleur blijft dus gegarandeerd mooi. Gebruik de leuke outdoor B-box poef er bij als bijzettafeltje! Maar we hebben nog veel meer leuke buiten stoelen.

Deze stoere tuinmeubelen van Extreme Lounging zijn er in diverse uni en pastel kleuren en ook met een leuk quiltpatroon. Pas de kleur van je item aan de kleuren van je bloemen aan, zo maak je een verbinding met je tuin! 

  

Bloomingville hangmat stoel in Ibiza stijl

Heb je nou twee prachtige stevige bomen in de tuin of heb je een veranda met sterke dragers, kies dan voor een hangmat of hangstoel. Spreekt een stijlvolle mix van Scandinavisch en Bohemian je aan, hang dan zo’n mooie hangmat stoel van Bloomingville op. Je waant je meteen op Ibiza! Maar ook leuke polkadot hangmatten of met streep vind je bij ons.

Ecochair houten tuinstoelen: fun en functioneel in 1 tuin stoel

Wat ook een bijzonder tuinstoel ontwerp is om even helemaal in tot rust te komen is de Ecochair van het Scandinavische tuinmeubelen merk EcoFurn. Deze bijzondere tuinstoel is helemaal gemaakt van natuurlijke materialen, er is geen schroefje aan te pas gekomen. De houten onderdelen zijn met touw aan elkaar geknoopt. Je kunt ‘m in twee standen zetten en ook opvouwen. Combineer ‘m met het matchende bijzettafeltje annex footstool ‘Lilly’. Mooi!

 Kom helemaal tot rust in de hangstoel van Bloomingville of de ecochair van EcoFurn

2) Even afkoelen onder de Seletti buitendouche

Tussendoor lekker afkoelen in je zwembadje, zwemvijver of onder de stoere Seletti buitendouche ‘Aquart’! Een mooie koperen buitendouche in een betonnen voet, die je heel gemakkelijk zo aan je tuinslang hebt aangesloten. Perfect voor de warme zomerdagen!

Tuindouche 'Aquart' van Seletti

House Doctor watertap als fraaie dorstlesser

En vergeet natuurlijk de inwendige mens niet; voldoende water drinken of 'n lekkere koele icetea is een must op de hete zomermiddag. De watertap van House Doctor is al jaren een favoriet in ons assortiment. Heerlijk met wat icewater, ijsblokjes, een schijfje limoen en wat mint. Onbeperkt tappen maar! En vergeet je ook de plantjes niet? ;-)

Watertap sapdispenser Ice Gold van House Doctor

3) Borrelen, kokkerellen en lekker lang tafelen met de Champ van Jokjor en de bbq van Barrelq 

Helemaal opgefrist voor het happy hour? We drinken een lekker glaasje en de fles houden we koel in de super handige multifunctionele kruk ‘Champ’ van Jokjor. Niet alleen een handige opberger maar ook te gebruiken als koelbox, of als bijzettafeltje. Multifunctioneel Dutch design!

Inmiddels staan de kolen in de BarrelQ te gloeien en kan het grillen bijna beginnen en we schuiven vast aan de gezellige tafel op de ‘Bliss’ stoel van Woood, eentje waar we comfortabel lang op kunnen tafelen. Boven de tafel hangen enkele solar jars die nog even extra opladen in de laatste avondzon en straks voor extra sfeer zorgen aan tafel. We hebben de leuke potjes met licht gevuld met takjes lavendel en kleine steentjes die we op vakanties hebben verzameld. Gezellig!Sonnenglas: solar jars. BarrelQ: bbq olievat. Woood: Bliss stoel voor binnen en buiten

Raumgestalt tuinbank met vuurschaal: dat is koken op een andere wijze! 

Barbecueën geeft natuurlijk het ultieme zomergevoel, maar als je duurzame houtskool echt op is, dan kook je toch gewoon iets Oosters op je tuinbankje? Ja heus! Deze tuinbank van Raumgestalt heeft een uitsparing voor de vuurschaal maar er kan ook een wok in worden geplaatst. Vuurschaal eronder en wokken maar. Het geheel is gemaakt van sterk kwaliteitstaal. Nog even een garnaaltje grillen op de Japanse teppanyaki ‘grilplaat’ en klaar ben je. En als het ’s avonds afkoelt gooi je wat houtblokken in de vuurschaal voor een warm fikkie.

4) Licht en sfeer met windlichten voor buiten, konijnlampen en andere bijzondere tuinverlichting

De zon gaat al bijna onder. Tijd voor de buitenverlichting. Buitenlampen die je mooie planten, of struiken, verlichten zoals de draadloze ‘Flash’ led lamp of de 'Rabbit' chair van Qeeboo. Functioneel en echte eye catchers. Leuke windlichten van hout, van touw, of van metaal geven ook zo’n heerlijk extra sfeertje; door hun aparte vormgeving krijg je door buitenlantaarns vaak van die fraaie schijnsels. Op tafel staan leuke glazen lantaarns met waxinelichtjes. En omdat we er vanavond helemaal een feestje van maken hebben we een lichtsnoer ‘Sagra, met 16 led lampjes in witte vlaggetjes, in de boom gehangen. Wat een feestelijke sfeertje!

5) Lekker fikkie stoken met de olievat bbq BarrelQ of cortenstaal vuurkorf Flint van Jokjor

Over fikkie stoken gesproken, de BARRELQ kun je natuurlijk ook gebruiken als vuurkorf. Maar de cortenstaal vuurkorf ‘Flint’ van Jokjor is wel een hele stoere verschijning in je tuin. Stoer, fraai door de roestkleur en bovenal een heel mooie warmte- en sfeerbrenger.

Vuurkorf 'Flint' van Jokjor

6) After party onder de sterrenhemel

’s Avonds als we de gezellige boel hebben opgeruimd, drinken we nog een afzakkertje en praten we nog even na over de gezelligheid van de mooie dag. We zitten tevreden en relaxt onderuit op de b-bag en kijken naar de heldere sterrenhemel; het beloofd morgen weer zo’n mooie zomerse dag te worden. Heerlijk!

Cheers! Geniet van een fijne zomer!

Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter